Brandstige

Meget fleksibel og stærk rebstige. Op til 120 kg

Stigen er fremstillet af en 5 mm kevlar line. Kevlar line er et stærkt kulfiberprodukt, som er let. Brudstyrken er over 700 kg, og det tåler meget stærk varme, op til 800 grader celcius. Der er 35 cm mellem hver trin. Der anvendes asketræstrin Ø=20 mm, som er yderst velegnet til enkeltpersoner.
Leveres i plastkasse for nem opbevaring. Kassen fylder 25 x 35 x 20 cm. Vægten er henholdsvis 3,4 kg for stigen på 12 m og 2 kg for stigen på 6 m. Der er 150 cm kevlar line fra øverste trin, forsynet med en karabinhage til fastgørelse af stigen. Således kan stigen bruges forskellige steder. Der medfølger et kraftigt øsken som monteres i mur eller anden konstruktion ved vinduet, hvor brandstigen skal bruges. Ved brug klikker man da blot karabinhagen fast i øskenet og lader kassen med stigen falde frit ned. Nødudgangen er nu klar til brug.
Testet af Teknologisk Institut.

Kender man ikke flugtvejen på forhånd bør man sikre sig, at der er anden mulighed for fastgøring. Undgå skarpe kanter som f.eks. knust glas, da det kan skære tovet.

Nørvo Sportsnet A/S
Toosholmvej 9, Nr. Vorupør, 7700 Thisted
Tlf: 97 93 84 50
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk